Vacature Penningmeester, stage met Peter Duwe & dojo Breda

Per januari 2020 zijn we op zoek naar een nieuwe penningmeester en een assistent penningmeester. Dit jaar hebben Marielle en Ernst het penningmeesterschap weer op de rit gekregen en zijn achterstallige zaken weg gewerkt. Omdat beide al een functie in het bestuur hebben zijn we op zoek naar 2 leden die dit weer op zich nemen. De eerste maanden zullen Ernst en Marielle de nieuwe penningmeesters met raad en daad bij staan. Mocht je interesse hebben benader Ernst, Marielle of ondergetekende. 

Op 23 en 24 november komt Peter Duwe weer voor een 2 daagse stage. Peter is een leerling van Shishiya en Arisue shihan. Zijn wapenwerk en kennis van de bijbehorende wapens is groot. Aansluitend zijn er kyu examens welke afgenomen gaan worden door onze eigen technische commissie.

Sinds september heeft dojo Breda een nieuwe locatie gevonden. Nabij het Valkeniersplein zetten Tomas en Albert, met oa de hulp van Paul en Sven deze dojo voort. Je bent van harte welkom om eens op een donderdag avond mee te trainen.

Groet Albert