Lid worden?

Kennis maken met Aikido? Dat kan!
Je hebt recht op één gratis les. Als je nog geen Aikido ervaring hebt, dan kan je na de gratis les eventueel kiezen voor 9 vervolglessen voor € 30,-

Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Mocht er nog iets onduidelijk zijn kun je altijd contact opnemen met de leraar van de desbetreffende locatie. Dit kan via de contact pagina.
Onderaan de pagina vind je nog diverse informatie formulieren.


Stichting Aikido Kyorakukan biedt haar leden het volgende aan:

Trainingen en stages
Voor jeugd (9 tot 14 jaar) geven we Aikikai-Aikido lessen in Houten en Wijk bij Duurstede. 
Voor leden vanaf 14 jaar geven we Aikikai-Aikido lessen in onze dojo’s in Houten, Roosendaal, Vianen en Wijk bij Duurstede.

Leden kunnen voor 1 bedrag ongelimiteerd Aikido beoefenen in al onze dojo’s.
 Circa vier maal per jaar organiseren we een eigen stage, al dan niet met gastleraren.
Onze leraren hebben een, door NOC-NSF, erkende opleiding tot Aikido-leraar gevolgd of hebben de opleiding tot Docent Gevaarsbeheersing (CIOS, erkend door het Ministerie van VWS).

Examens
Twee maal per jaar houden we examens. Met de examens wordt de persoonlijke vordering getoetst en vastgelegd. Bedenk dat op een examen zowel de leerling als de leraar wordt getoetst. Immers de leraar is verantwoordelijk voor de vorming van de leerling. 
De examen-eisen zijn vastgelegd in het document “Examen-eisen”.
Kyorakukan neemt examens af tot en met de 1e kyu. 

Vanaf de 1e dan worden de examens afgenomen door de Aikido bond Enbukan, zodat de dan-gradering wordt erkend door de Hombu-dojo te Tokyo.

Website
De website is de plaats waarop we informatie over Aikido, Kyorakukan en Aikido-activiteiten beschikbaar stellen.

Budo-materiaal
Alle leden kunnen voor een gereduceerd tarief Aikido-materialen aanschaffen. Voor een actueel overzicht zie de Prijslijst materialen hieronder.

Verzekering
Alle leden zijn verplicht lid van de Aikido bond Enbukan. Bij deze bond zijn alle leden verzekerd. Voor meer info zie www.enbukan.nl


Informatie

Lid worden

Inschrijfformulier

Contributie

Bestelformulier

Prijslijst materialen