Stage Gary Boaz en Buitenles

Groepsfoto stage Gary Boaz 2015

Groepsfoto stage Gary Boaz 2015

Zondag 5 juli bezocht Gary Boaz onze Dojo voor de 2e keer. De opkomst was ondanks de hitte met 30 aikidoka best goed. In de ochtend werden er leuke basis variaties getraind, met hier en daar een level 1 drukpunt buzz. Na de pauze konden we aan Gary eigen technieken en vragen laten zien of stellen. De dag vloog voorbij mede dankzij Gary een geestig en vlot verteller is. We hebben weer wat antwoorden op onze specifieke entrees en waar de atemi te plaatsen en het effect ervan. Er is een wederzijdse leergierigheid in beide vormen. Gary draagt onze school, de mensen en onze vorm een warm hart toe. Als afsluiting hebben we genoten van een heerlijk maar vooral gezellig live cooking diner.

De volgende dag, maandag 6 juli, werd onze traditionele buitenles in Amelisweerd (Bunnik) gehouden met een flinke opkomst, 22 aikidoka! Na een opfrissing van de 31 Jokata nog enkele technieken uit de stage van Gary getraind. Daarna was het tijd om te proosten op een zeer geslaagd seizoen en om een ieder een hele fijne vakantie toe te wensen.

Langs deze weg wensen we jullie een relaxed en heerlijke vakantie toe en zien we elkaar weer in het nieuwe aikido seizoen!

Albert