De kop is er af!

1e Les Vianen

1e Les Vianen

De kop is er af, zo kopte Albert zijn e-mail waarin hij de foto’s die hij maandag jl. heeft gemaakt naar ondergetekende en Sven mailde. En het klopt, de kop is er af, voor verreweg de meesten is de zomervakantie voorbij.

Maandag 1 september beet de Dojo Vianen als eerste van de drie Dojo’s van boven de rivieren het spits af. Een speciale dag, niet zo zeer omdat het weer de eerste les van het seizoen 2014-2015 was.

Maar meer omdat het ook de eerste les in de nieuwe sporthal Helsdingen is. En dat is best even wennen. De ruimte ligt goed in het zicht, iedereen die aankomt of vertrekt loop buiten langs de Dojo en kan door het vele glas kijken naar de vorderingen die wij maken. En dat het de meeste mensen intrigeert wat wij aan het doen zijn blijkt wel uit het feit dat ze toch even blijven kijken.

Misschien lokt dit ook wel nieuwe leden!

Voor de nieuwe Dojo zijn er wel een paar praktische zaken te melden:

De Dojo is bereikbaar door bij de receptie naar links te gaan en de trap naar beneden te nemen.

Onderaan de trap lopen naar de kleedkamers (kleedkamer 1 is voor de dames, kleedkamer 2 is voor de heren). Vanuit de kleedkamer de trap naar boven nemen en je loopt zo tegen de Dojo aan.

Voor de Hakema dragers is het raadzaam om de Hakema pas in de Dojo aan te doen want traplopen met een Hakema is niet iets wat zonder gevaar is.

Misschien tot ziens in Vianen

Ernst