Nieuwe seizoen, tijd voor een nieuwe start!

Beste aikidoka,

De lange en hete zomer zit er op. Met de strandtraining als kick off zijn we ondertussen met het nieuwe aikido seizoen begonnen. Ook de eerste demonstratie (activiteiten markt Houten) zit er alweer op. Het beloofd weer drukke en leuke maanden te gaan worden met oa seminars van Shishiya sensei in Zwitserland, Tsjechië en Zweden. Ook komt Jimmy Larsson 6e Dan in november (24 en 25) een stage geven in onze dojo in Breda. Mijn maandelijkse bezoeken aan al onze dojo’s zijn ook weer van start gegaan. Binnenkort komt er weer een lijst met nieuwe yudansha kandidaten voor 2019.

Door wat wisselingen in het bestuur hebben wat zaken vertraging opgelopen. Op donderdag 13 september is er een bestuursvergadering geweest. Waar het nieuwe bestuur; Tom Roks als penningmeester en Sven Jansen als secretaris het stokje over hebben genomen. De verwachte achterstand word zo snel mogelijk weer ingehaald, onze excuses voor de wellicht veroorzaakte overlast.

Er is een T-shirt ontworpen voor onze dojo maar deze is in een limited editie te bestellen. Het ontwerp is al een beetje een voorafje op het jubileum jaar 2020! Dan viert Kyorakukan zijn 25e verjaardag!

De social deal Aktie heeft toch een paar leden opgeleverd en dat is heel mooi. Daar doe je zoiets voor. Je ziet wel, we zitten niet stil en mocht je nog niet begonnen zijn dan hopen we je snel weer op de mat te zien. Neem eens iemand mee die het misschien ook leuk vind om het aikido te gaan leren!

Ik wens je een mooi aikido seizoen toe!

Groet Albert