Korte zomerupdate

Groepsfoto stage Jiri Marek

De zomer vakantie periode nadert met rasse schreden!  We kunnen terug kijken op een eerste druk maar goed Aikido seizoen. We sluiten het seizoen af met aan het eind van deze maand de docenten stage met Dan examens. De vier stijlen stage was weer goed bezocht. De opkomst bij de stage met Jiri Marek was echter minder druk bezocht. Omdat er veel yudansha aanwezig waren kreeg Jiri wel mooi kans om op een hoger niveau de stof door te nemen ( 2e dan en hoger). 

Mijn gast les bij onze aikido vrienden in België ( Jan Janssens Aikijujitsu) in Weelde Ravels was ook succesvol en erg leuk om te doen. Ondertussen ligt er weer een uitnodiging voor een andere stage in België voor september. 
Als afsluiting komt Miroslav Brozicek ( 4e Dan aikido en 4e Dan kyusho) onze dojos in Vianen Wijk bij Duurstede en Houten bezoeken. Gratis toegang voor Kyorakukan leden!  

Wegens omstandigheden is Dojo Breda op de oude locatie gesloten. We starten op een andere locatie na de zomer vakantie (22 augustus), maar dan op de donderdag avond. Kijk voor meer informatie op de pagina van de dojo Breda.

Wens ik iedereen alvast een hele fijne vakantie toe, en de examen kandidaten heel veel succes eind deze maand. 
Groet Albert