Dillingen stage & Yudansha diploma uitreiking

Poster stage Gary Boaz

De vakantie periode zit erop de dojos gaan deze week allemaal weer open.
Let op: in Vianen zitten we in het nieuwe gebouw.

We gaan een lekker volle aikido periode in. Je zou bijna denken dat we een hele grote federatie zijn met al die evenementen die we of organiseren of bezoeken. Wat dacht je van: Renato Filippin stage in bleiswijk, Gary Boaz in Vianen, en eigen stage met examens in Breda. Kijk in de Agenda voor data en locaties. Inschrijven voor de seminar van Gary Boaz kan via deze link

Een belangrijker evenement is de stage van Shishiya in Dillingen. Waarom belangrijk? Hij reikt dan de behaalde graden in juni uit. Het is erg belangrijk dat je hierbij aanwezig bent. De Japanse etiquette verwacht dat nu eenmaal en je toont respect naar Shishiya omdat hij oa de spullen voor je heeft willen mee nemen. Mocht je om goede redenen niet kunnen dan krijg je echter wel je diploma en paspoort in juni 2015 bij zijn volgende stage in Nederland. Ook voor aankomende kandidaten kan het verstandig zijn je gezicht te laten zien. Zodat Shishiya al een beetje een beeld van je kan vormen.

We vertrekken op vrijdag avond ( 24 oktober) rond 18.00 uur dus men hoeft geen snipperdag oid te nemen. Zondag avond laat in de middag zijn we weer thuis.

Ivm hotels en vervoer plannen, vragen we je om via onderstaande link zsm in te schrijven, uiterlijk voor 1 oktober. Omdat het bij Shishiya nooit zeker is welke moment in de stage hij de diploma’s gaat uitreiken is het verstandig om de hele zaterdag en zondag ochtend te gaan. Maar men kan natuurlijk ook een kortere periode kiezen.

Inschrijven stage Dillingen

Albert